Trogen supporter

Att vara en hängiven supporter betyder att heja fram och stötta ditt favoritlag i framgång och motgång, i varmt eller kallt väder eller i vått och torrt. Att vara med i en supporter för ett klubblag eller för ditt landslag betyder att du får chansen att inte bara vara med på alla trevliga hemmamatcher som utmynnar i trevliga sammankomster med god mat, socialt umgänge och fantastiska sportupplevelser.

Supportrar

Du har dessutom förmånen att följa med på de många resor som görs nationellt och runtom i världen. Det är mycket vanligt att exempelvis säsongsupptakten för din klubb äger rum runtom i Europa vilket är kul då man beger sig ut med andra trevliga supporters och fans som delar samma passion kring klubben och sporten som helhet.

För endast ett par hundralappar kan du bli medlem i exempelvis Svenska Landslagets Supporterklubb och förening. Det ger dig möjligheten att rabatterat gå på hemmamatcherna på de många fina arenorna runtom i landet. Dessutom kommer du få direkterbjudanden om att följa med på många internationella matcher runtom i världen och heja fram en av Sveriges största stoltheter.

Du kommer då stå tillsammans med klacken, klädda och utsmyckade i de vackra landslagströjorna och prydda med mössor och emblem som stärker känslan ännu mer. En bra sida om du behöver landslagströja och emblem är supporterprylar.se, där finns allt du behöver som kommande supporter.

Känslan av familj och samhörighet när man går med i en supporterklubb är total. Är du medlem i Sveriges Landslags Supporterklubb så kommer du troget följa med landslagstränaren Erik Hamrén och kapten Zlatan vart de än spelar. Precis som om ni vore en familj. Dessutom så kommer du träffa många fler trevliga supportrar i familjen vilket skapar en fantastisk social atmosfär tillsammans, oavsett om ni är på eller utanför fotbollsplanen.

Det är alltid kul att vara del av en grupp som känner samma positiva vibbar när det gäller sport och laganda! Laget i ditt hjärta kommer alltid att finnas där, oavsett var du flyttar och bor. Om man dessutom föds in i ett lag där ens föräldrar varit supportrar så blir det väldigt speciellt. Sedan kanske du har ett utländskt lag du håller på i FA Premier League eller någon annan Europeisk liga.