Börja med ishockey

Har man ett stort intresse för ishockey så ska man naturligtvis börja med den sporten. Intresset är en bra krydda och som gör att man lägger ner tid och energi på att bli så bra man bara kan i sin idrott. Som ung kanske man inte riktigt är söker på vad man vill satsa på så därför så är det bra om man provar på en mängd olika sporter innan man bestämmer sig vad man ska satsa på.

Ishockey är ju säsongsbetonad och det kanske finns andra sporter som man håller på med under sommarhalvåret. Vintern är den säsong då hockeyn är som störts. Väljer du att satsa på ishockey så kanske det även blir så att man barmarks tränar under det halvår då det inte spelas så mycket hockey.

Ni kanske tillsammans i laget tränar men det kanske även träna på egen hand då man har en ledig stund över. Se till att skaffa dig det som krävs för att kunna träna själv. All träning är bar för dig som väljer att spela hockey. Det gäller att både träna styrka men också kondition.

För att du ska bli en bra hockeyspelare så gäller det att satsa allt du kan för att nå de positioner du vill i laget. Inget kommer gratis utan det kan vara både svett och tårar för att nå dit man vill. Tillsammans med andra så kan ni genom idogt tränande och vilja ta er långt inom hockeyn.